OPLOSSINGEN
We leveren logistieke oplossingen op maat, aangepast aan de behoeften van onze klanten, voor palletverzendingen, maar ook voor BULK en IBC’s.


 

Oplossingen die echt het verschil maken.

We zijn een oplossingsgericht bedrijf. Wij beschouwen onze klanten als een deel van onze onderneming en streven er naar om zowel business als relaties met hen op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen, wederzijds respect en openheid . In onze sector beïnvloeden tal van variabele gegevens onze dagelijkse activiteiten. Wij verwachten dan ook het onverwachte. Een oplossingsgerichte mentaliteit is cruciaal  en maakt deel uit van onze bedrijfscultuur. 
Ons streven naar operationele excellentie en continue verbetering zijn essentieel voor ons succes.

We onderscheiden ons ook door ons team.

Ons team bestaat uit experten die voortdurend aandacht besteden aan uw behoeften en de kwaliteit van de dienstverlening. Een reëel meertalig en professioneel team tot uw dienst.

Globale mentaliteit, lokale experten.

Onze klanten zijn leiders in hun sector die betrouwbare logistieke oplossingen nodig hebben. Onze klanten zijn bedrijven van elke omvang, van multinationals tot kleinere ondernemingen, die actief zijn in uiteenlopende sectoren onder anderen chemie, auto’s, zware machines, textiel, landbouw, papier en drukwerk, etc. 

Tijdkritische leveringen, gevoelige en waardevolle goederen, algemeen vrachtvervoer of temperatuurgecontroleerde goederen, al onze klanten vertrouwen op onze knowhow om hun goederen af te leveren zoals zij het willen.